Uutiset / Raspal laajentunut Tampereelle ja on käynnistänyt kaksi urakkaa

Raspal laajentunut Tampereelle ja on käynnistänyt kaksi urakkaa

Raspalin laajentuminen Tampereelle on osa yrityksen strategista kasvusuunnitelmaa. Yhtiö on tunnettu korkeasta laadustaan ja kyvystään toteuttaa vaativiakin rakennusprojekteja aikataulussa ja budjetissa pysyen. Tampereen kaupunki nähdään potentiaalisena kasvualustana, ja Raspal aikoo tuoda alueelle uutta elinvoimaa sekä tarjota laajan valikoiman rakennuspalveluita.

"Olemme innoissamme siitä, että voimme laajentua Tampereelle ja osallistua kaupungin kehitykseen", kertoo Raspalin toimitusjohtaja Marko Hovi. "Tavoitteenamme on tuoda pienemmän yrityksen ketteryys, mutta isomman yrityksen tietotaito Tampereelle. Siksi olemmekin avainhenkilöiksi alueelle palkanneet raudanlujia ammattilaisia vetämään yrityksen hankkeita alueella."

Ensimmäiset merkittävät askeleet laajentumisessa ovat jo otettu, sillä Raspal on käynnistänyt kaksi urakkaa Tampereella. Ensimmäinen urakka kohdistuu uuden McDonald's pikaruokaravintolan rakentamiseen Tampereen Kaukajärvelle. Raspal on sitoutunut tuomaan osaamisensa ja innovatiivisuutensa tähän projektiin, joka tuo odotettua piristystä ja palveluita alueen asukkaille.

Lisäksi osana laajentumissuunnitelmaansa Tampereella, Raspal on aloittanut mittavan urakan yhteistyössä Tampereen opiskelija-asuntosäätiön (TOAS) kanssa. Tämä urakka keskittyy opiskelija-asuntokohteen saneeraukseen, jossa tavoitteena on muuntaa 96 asuntoa nykyaikaisiksi ja viihtyisiksi tiloiksi. Saneerauksen tuloksena syntyy yhteensä 192 asuntoa, vastaten paremmin opiskelijoiden muuttuviin tarpeisiin ja luoden samalla entistä paremmat asumisolosuhteet.

TOASin asuntokohteen saneeraus heijastaa Raspalin kykyä sopeutua erilaisiin rakennushankkeisiin ja tarjota ratkaisuja asiakkaidensa ainutlaatuisiin tarpeisiin. Opiskelija-asuntojen saneeraus ei ainoastaan lisää asuntojen määrää, vaan myös parantaa niiden laatua ja toimivuutta, mikä on olennaista opiskelijoiden viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta.

Raspal


Julkaistu 23.8.2023

Käytämme evästeitä sivuston toiminnoissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja tietosuojaselosteessa.